Festival

Festival Urban Life - FUL

Na een eenvoudige festival of entertainment, het stadsleven festival wil voordat alle een leefruimte, een mijlpaal, een plek van uitwisseling waar alle, valide en gehandicapten, kinderen, jongeren, volwassenen... hun account kunt vinden. Stedelijk leven, het is de choreografische vergaderingen van kunstenaars waar nieuwe en ervaren choreografen uit verschillende geledingen van de samenleving, uitgedrukt door middel van hun creatie en gebruik van de taal en de zeer gevarieerde dans discipline.

Het stadsleven festival is gratis en vindt plaats in de open lucht.

Er zijn verschillende festivals van choreografische ontmoetingen min of meer gereserveerd voor professionele kunstenaars in Europa. Niettemin, professionele en amateur artiesten die worstelen om hun werk te doen, maar die worden geconfronteerd met meerdere problemen voor de verspreiding van hun creatie-dans.
Vandaar het idee om deze choreografische ontmoetingen om jonge bedrijven dansen en jonge choreografen te bevorderen creëren, ze zichtbaar maken, zodat ze aan het publiek bekend als een professional en een beginner tot het opzetten van een netwerk voor de uitwisseling. De bijzonderheid van dit festival is de Kinderen . Het stedelijke leven heeft vier doelstellingen met inbegrip van de ontwikkeling van de dans praktijk, het stimuleren van choreografische creatie, training en opleiding van jonge mensen, vergadering ervaring, professional met rauwe talent en afgunst.
Stedelijke leven wil vergroten van het lichaam op al haar dimensies door formulieren combineren van dansen op een professioneel podium (hedendaagse, moderne, jazz, klassiek, Afrikaanse en stedelijke).

Zassii A.S.B.L.

Vereniging centric kunst voornamelijk dans in al zijn vormen, zassii waarden van artistieke vormen zoals hedendaagse dans, neoklassieke ballet, hip hop dans, slam, street art en theater en andere vormen verwant. Het biedt gevarieerde training actie en informatie. Het organiseert evenementen voor vergaderingen en artistieke diffusie, stelt projecten frames en diverse productie-ondersteuning. Bezorgd om de opkomst en erkenning van deze trends te bevorderen, stelt gunstige regelingen voor de ontwikkeling van artistieke en culturele projecten met de hulp van vele partners. Zassii biedt vele shows en workshops & rsquo; initiatie of verbetering van het netwerk van verenigingen en culturele centra. Het heeft ook een eigen dansgezelschap Zassii Dance Theatre.

Partager: